Известен наш политолог изрази интересно мнение за една от партиите ни.В

...
Известен наш политолог изрази интересно мнение за една от партиите ни.В
Коментари Харесай

Политолог във Варна: ДПС вече участва реално във властта

Известен наш политолог изрази интересно мнение за една от партиите ни.

„ В момента сме очевидци на виждаме безпринципно политическо държание на участниците в ръководството и изменничество към идеалите на митинга от 2020 година “. Това мнение изрази в предаването „ Позиция “ на Радио Варна политологът доц. Иво Инджов. Според него, тече реституция на статуквото и тя се прави от партии, чиято съществена цел беше смяна на корумпирания и олигархичен политически модел.

„ ДПС не единствено поддържа ръководство, а е деен участник във властта “, сподели още Иво Инджов и акцентира: „ Тече интензивен развой на изпиране, освен на ГЕРБ, само че и персонално на Бойко Борисов. Изпира се обаче и ДПС. Вкрлюченият в листата „ Магнитски “ Делян Пеевски беше надали не в ролята на основен договарящ с първите две обединения “.

„ Евроатлантическата тога комфортно прикрива неналичието на решения на други проблеми, които да по-важни за хората. Не виждаме обаче воля и ясна стратегия за решаването на тези проблеми “, сподели още доц. Иво Инджов, написа dunavmost.com.

„ Ако ПП/ДБ бяха в съпротива нещата щяха да бъдат ясни и щеше да има същинска борба на локалните избори. Сега се колебая, че такава борба ще има. Напълно вероятни са сделки сред участниците в ръководството. Интересно е да забележим дали Бойко Борисов ще реши да даде София на ПП/ДБ, като издигне слаб кандидат-кмет, или ще се възползва от отслабените им позиции и ще издигне мощен претендент “, разяснява още политологът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР